A FAL adja a másikat!

Lezajlott a III. Fazekas Mihály-napi vásár

Bejegyzés megosztása

2024 . szeptember 24-én immár harmadik alkalommal szerveztük meg a Fazekas Mihály-napi jótékonysági vásár és dzsembori nevű rendezvényünket. A forgatókönyv a szokásos volt, azaz a diákok behozták a nem használt avagy eladásra kínált dolgaikat, amelyeket aztán az udvaron az asztalaiknál eladtak, a pénz pedig a FAL-nak folyt be.

Ebben az évben úgy döntöttünk, egy speciális célt tűzünk ki. Az összes bejövő adományt egy, az iskola udvarán megépítendő, 50-60 főt befogadni képes filagória építésére fogjuk fordítani. Több mint 900.000 forint folyt be, ami bár önmagában nem lesz elég, de azon vagyunk, hogy kiegészítsük ezt az összeget, és minél hamarabb felépüljön a kinti épület.

A filagóriát többfunkciósnak szánjuk: kinti tanteremként, főzőhelyként, jelenlegi és öregdiákok, tanárok számára olyan közösségi térként szeretnénk használni, amely remélhetőleg mindenki számára örömöt fog nyújtani a jövőben.

Ha rajtunk múlik – de nyilvánvalóan nem csak rajtunk múlik -, akkor már a következő alumni találkozón ebben fogunk hűsölni, vagy éppen a jégeső elől ide fogunk menekülni…

További bejegyzéseink