A FAL adja a másikat!

Megvannak az idei díjazottaink

Bejegyzés megosztása

Alapítványunk a 2022/2023-as tanév végén immár második alkalommal osztotta ki a 2021-ben létrehozott díjait, melyek mindegyikéhez 50.000 forint pénzjutalom jár. A díjak névadóiról további információt a fenti menüpontokban találtok.

A Nemes Zsigmond-díjat ezúttal a kémia területén kiemelkedő eredményeket elért Barta Péter 10.A osztályos tanuló kapta, aki a II. Kísérletes Tudományok Európai Diákolimpiáján országos 5. lett, az Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaversenyen 2. helyet szerzett, a Curie Kémia Emlékversenyt pedig megnyerte, vagyis országos első helyet szerzett.

A Dr. Pap Gyula-díjat matematikából Vámosi Bendegúz Péter 9.A osztályos diák vehette át, aki ebben a  tanévben a Zrínyi Ilona  és a Kenguru Matematikaversenyeken országos 3., az Arany Dániel Matematikaversenyen 2. helyezett lett, hetedikes és nyolcadikos korában pedig megnyerte a a Zrínyi Ilona, a Varga Tamás és a Kalmár László Matematikaversenyeket, továbbá a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen országos 3. helyet szerzett.

Gratulálunk a díjazottaknak!

További bejegyzéseink