A FAL adja a másikat!

FAZEKAS 150 logópályázat

Bejegyzés megosztása

A Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium és a Fazekas Alumni Alapítvány (FAL) pályázatot hirdet az iskola 1873-ban történt alapítása alkalmából megrendezendő ünnepségsorozathoz kapcsolódó logó tervezésére.

Mi a pályázat célja?

Egy olyan logó terveztetése, mely a 150 éves évfordulóhoz kapcsolódva megjeleníti az iskola szellemiségét és történetét, kifejezi a gimnázium értékeit, valamint a közösség erejét.

Ki vehet részt a pályázaton? 

Számunkra nagyon fontos az iskolához való kötődés, ezért a pályázaton csak jelenlegi és volt fazekasos diákok vehetnek részt.

Mire érdemes figyelni a logó tervezésénél?

A tartalmát tekintve egyetlen megkötés van: szerepeljen rajta a 150-es szám. Bármilyen kivitelezésű alkotásokat szívesen fogadunk, de a legjobban a digitális formátumnak örülnénk 1:1 arányban.
Érdemes odafigyelni még arra, hogy minél minimalistább, kevésbé részletgazdag, de annál ötletesebb logó készüljön, ugyanis az első helyezett alkotása az iskola és a FAL fel fogja használni az ünnepi eseményekhez kapcsolódó plakátok, pólók, ajándéktárgyak tervezéséhez, illetve szeretnénk azt megjeleníteni az iskolai jelvényen és nyakkendőn is azok számára, akik ekkor kezdik vagy fejezik be a gimnáziumot.

Ki milyen jutalomban részesül? 

A beérkezett terveket az iskola vezetése fogja elbírálni a jelenlegi és volt diákok, valamint tanárok szavazatainak figyelembevételével. A szavazás online történik majd a pályamunkák beérkezése után. Minden pályázót díjazni fogunk, az első három helyezettet kiemelt módon jutalmazzuk, és ahogy már fentebb említettük, az első helyezett munkája több helyen is vissza fog köszönni.

Mi a határidő, és hova kell küldeni az alkotásokat?

A pályamunkák beérkezésének határideje 2022. december 5. 

A terveket a [email protected] e-mail címre várjuk.

További bejegyzéseink