A FAL adja a másikat!

150 év – 150 ezer forint

Bejegyzés megosztása

Az 1973-ban végzett évfolyam egyik diákjától, Tempfli Józseftől érkezett egy ragyogó felvetés, és örülnénk, ha ehhez minél több öregdiák csatlakozna.

Az ötlet egyszerű: a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium alapításának 150. évfordulójára minden csatlakozó osztály gyűjtene 150 ezer forintot, amit aztán a 2023-2024-es évben zajló ünnepi év programjaira fordítana a FAL. Sajnos az iskolának amúgy sincs sok forrása, hogy a programokat finanszírozza, a jelen gazdasági helyzetben pedig ez még inkább problémás. Mi, a FAL alapítói és az alapítványban dolgozó öregdiákok úgy gondoljuk, ennyivel hozzájárulhatunk, hogy az alma mater méltó módon ünnepelhesse meg ezt a jeles alkalmat.

Mindenki a maga anyagi helyzetéhez mérten vállaljon annyit, amennyit gondol! Természetesen lehet többet is fizetni a megbeszélt összegnél, osztályszinten a 150 ezer forint a javasolt minimum, ha több lesz, az még jobb. Gondoljátok végig, mennyit adott nektek a Fazekas, és ha tehetitek, adjatok vissza ebből minél többet!

Az osztályokat, akiknél összejön legalább a fenti összeg, az alapítvány honlapján megjelenítjük támogatóként, emellett a következő osztálytalálkozójukra kapnak a FAL-tól egy tortát.

Emellett természetesen várunk mindenkit a 150 éves ünnepségsorozat programjaira, melyekről hamarosan több információt találhattok meg a FAL honlapján és Facebook profilján.

Arra kérünk, hogy amennyiben adományozol, azt a honlapunkon található adatok alapján tedd meg, és a megjegyzéshez feltétlenül írd be, hogy Fazekas 150, továbbá a végzéskori osztályodat, valamint a végzés évét. Ezt azért kérjük, hogy egyértelműen beazonosítható legyen minden osztály.

„Fazekas 150, 4.a, 1991”

Ha bármi okból kifolyólag az osztályotokban nem jönne össze a 150 ezer forint, egyéni adományokat is köszönettel várunk…

Hajrá, Fazék!

További bejegyzéseink